Dagali Rafting

Informasjon om rafting og elvebrett

evebrett2

Oppmøte skjer på vårt aktivitetsenter på Dagali Flyplass. Her signeres egenerklæring før deltakerne i tur og orden får utdelt og bytter om til våtsko, våtdrakt, hjelm og flytevest. Du må ha med håndkle, super/ullundertøy (vår og høst) eller badetøy (sommer).

Deretter kjører vi buss i 10-20 minutter alt etter nivå på rafteturen. På bussen vil du bli presentert for deres rafteguider for dagen, -gjennomgang av turen og litt om smått og stort. Vel fremme ved elven vil turleder ha en liten instruksjon om sikkerhet på elv. Deretter vil deltakerne bli delt inn i mindre team og få anvist båt og guide. Guiden på hver båt vil instruere sitt team i padling og samarbeid i båten.

Så begynner ferden ned Numedalslågen! Du vil få oppleve spennende stryk og trange juv, du vil garantert bli våt! Ser du fotografen vår etter elvekanten, så smil pent. Bussjåføren vår vil følge oss hele veien og ta bilder. Han vil også være vår sikkerhet på land i tilfelle uhell eller om noen skulle ombestemme seg. På kalde dager har vi med litt varm drikke på turen. Oppholdet på elven vil vare fra 1 – 2 timer avhengig av nivået på turen.

Vel tilbake på raftesenteret er det mulighet for en varm dusj. Når du er tilbake i tørt tøy kan du varme deg på en kopp kaffe eller te og kikke på bildene fra turen på storskjerm. Det vil være anledning til å kjøpe cd med bilder fra turen.